Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego Rocky Road z sosem Marshmallow. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 569 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brioche, słodko-gorzką czekoladę, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Rocky Road, Budyń Rocky Road, oraz Frozen Rocky Road Pudding dla podobnych receptur.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wlać mieszaninę na cut brioche i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brioche
7
Dodać posiekaną czekoladę, 1/4 pianek i tosty pekan i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
8
Wlać do maślanej patelni i przykryć folią aluminiową. Włożyć do dużej patelni i wstawić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wlać gorącą wodę do patelni, aż patelnia będzie pełna w 1/2.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć folię i piec 15 minut więcej, lub do włożonej wykałaczki lub noża jest usuwany czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki
12
Aby zrobić sos marshmallow. W małym garnku dodaj 1/4 szklanki wody, zagotuj i dodaj pozostałe pianki. Mieszać stale aż do stopienia. Aby służyć, pokroić 1/2-calowy kwadrat budyniu chlebowego i udekorować sosem.