Buddha ' s Delight pierogi z imbirem-szczypiorkiem Ponzu

Buddha ' s Delight pierogi z imbirem-szczypiorkiem Ponzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów Buddha ' s Delight z imbirowo-szczypiorkowym Ponzu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 36 centów za porcję. Jeśli masz azjatyckie smażone warzywa, szczypiorek, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozkosz Buddy (Jai), Rozkosz Buddy, oraz Rozkosz Buddy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: parowiec bambusowy
1
Przykryj warzywa podsmażyć w misce bezpiecznej dla mikrofalówki z 2 łyżkami wody. Gotować na wysokiej 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać grzyby i smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Dodaj smażone warzywa, czosnek i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Saute przez 2 do 3 minut. Odstawić do ostygnięcia.
7
Wycisnąć nadmiar wilgoci z schłodzonej mieszaniny warzyw i umieścić w robocie spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
8
Dodać dwa białka i skrobię kukurydzianą. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana i trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
9
Pracując partiami, rozłóż od 6 do 8 owijarek gyoza. Lekko posmarować pozostałym 1 białkiem jajka i łyżką 1 łyżką mieszanki warzywnej w środku każdego. Złóż na pół i naciśnij razem, aby uszczelnić krawędzie. Stojak pierogi seam-side up przez stukanie na blacie. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. Linia bambusowy parowiec z kawałkiem pergaminu, który został przycięty do dopasowania. Spryskać pergamin lekko sprayem do gotowania. W parowarze umieścić po 10-12 pierogów na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
10
Umieść parowiec na średnim garnku wrzącej wody. Paruj przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki ponzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podajemy pierogi na gorąco z sosem ponzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia5
Magazyn