Buddha ' s Delight pierogi z imbirem-szczypiorkiem Ponzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów Buddha ' s Delight z imbirowo-szczypiorkowym Ponzu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 36 centów za porcję. Jeśli masz azjatyckie smażone warzywa, szczypiorek, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozkosz Buddy (Jai), Rozkosz Buddy, oraz Rozkosz Buddy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: parowiec bambusowy
Przykryj warzywa podsmażyć w misce bezpiecznej dla mikrofalówki z 2 łyżkami wody. Gotować na wysokiej 6 do 8 protokół.
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni.
Dodać grzyby i smażyć przez 2 minuty.
Dodaj smażone warzywa, czosnek i kolendrę.
Saute przez 2 do 3 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Wycisnąć nadmiar wilgoci z schłodzonej mieszaniny warzyw i umieścić w robocie spożywczym.
Dodać dwa białka i skrobię kukurydzianą. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana i trzyma się razem.
Pracując partiami, rozłóż od 6 do 8 owijarek gyoza. Lekko posmarować pozostałym 1 białkiem jajka i łyżką 1 łyżką mieszanki warzywnej w środku każdego. Złóż na pół i naciśnij razem, aby uszczelnić krawędzie. Stojak pierogi seam-side up przez stukanie na blacie. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. Linia bambusowy parowiec z kawałkiem pergaminu, który został przycięty do dopasowania. Spryskać pergamin lekko sprayem do gotowania. W parowarze umieścić po 10-12 pierogów na raz.
Umieść parowiec na średnim garnku wrzącej wody. Paruj przez 10 do 12 minut.
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki ponzu.
Podajemy pierogi na gorąco z sosem ponzu.