Bucatini Fra Diavolo z "Franny' s
Bucatini Fra Diavolo z "Franny' S jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 160 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, świeżo popękany pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza, Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), oraz Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na bardzo dużej patelni (lub holenderskim piekarniku) rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące i złoty, o 3 protokół.
Dodać płatki chili i gotować przez 30 sekund więcej.
Dodać przecier pomidorowy, doprawić solą do smaku i gotować, aż oddzieli się olej, pomidory zaczną smażyć, a sos zgęstnieje, 10 do 12 minut.
Dodaj 2 łyżki wody do patelni.
W dużym garnku z dobrze osoloną wrzącą wodą gotować makaron zgodnie z instrukcją pakowania do 2 minut od al Dente; odcedzić.
Wrzucić bucatini na patelni z sosem pomidorowym, zioła, i masło. Gotować na średnim ogniu, aż makaron jest tylko al dente, 1 do 2 protokół. Wymieszać w Parmigiano-Reggiano i pieprz, dodając więcej wody, jeśli sos wydaje się suchy.
Podziel makaron między poszczególne talerze lub miski i zakończyć każdy z 2 łyżeczki lub więcej Pecorino Romano i mżawka oliwy z oliwek.