Bucatini All ' Amatriciana

Bucatini All ' Amatriciana
Bucatini All ' Amatriciana może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 770 kalorii. Jeśli masz bucatini, guanciale, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, oraz Bucatini All ' Amatriciana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Duży rondel zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj guanciale i saute na małym ogniu. Gotować, aż będzie brązowy i chrupiący i sprawi, że dużo tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
4
Usuń i zarezerwuj 1/3 guanciale do dekoracji. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz. Obficie doprawić solą, do smaku. Gotować cebulę, aż będą przezroczyste, zaczynają się złocisty i są bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
GuancialeGuanciale
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować sos na wolnym ogniu przez około 1 godzinę, okresowo degustując. Dostosuj sól, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodaj makaron i gotuj przez 1 minutę mniej niż instrukcje na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
Wyjąć 3 lub 4 kadzi sosu z garnka do miski, jako polisę ubezpieczeniową. Zawsze można dodać go z powrotem, ale trudniej jest wyjąć, gdy makaron jest na patelni. Szukasz idealnego stosunku między makaronem a sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Odcedzić makaron z wody i dodać do garnka z sosem. Wymieszać, aby pokryć sosem. W ten sposób zawsze kończysz makaron; gotujesz go w sosie, aby wykonać małżeństwo makaronu i sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
W razie potrzeby dodaj więcej sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Dodaj do sera i skropić oliwą z oliwek, aby naprawdę połączyć małżeństwo. Wrzucić do herbu i służyć w płytkich miseczkach ozdobione serem i zastrzeżone guanciale.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
YUUUMMMEEEEE!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn