Bułka Z Ciastem Cannoli

Bułka Z Ciastem Cannoli
Bułka z ciastem Cannoli wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 23 porcje z 117 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, orzechy pistacjowe, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Cannoli Ciasto Roll, Rolada Czekoladowo-Cannoli, oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj jedną galaretkę 15 1/2 x 10 1/2 cala i linia z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Oddzielić jajka. W małej misce, z mikserem z dużą prędkością, ubić żółtka, wanilia, i 1/4 szklanki cukru granulowanego, aż bardzo gęsty i cytrynowy kolor, o 5 protokół. Odstawić ubitą mieszaninę żółtkową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej misce, z czystymi ubijakami i mikserem z dużą prędkością, ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż do miękkich szczytów. Ubijając z dużą prędkością, stopniowo posypuj 1/4 szklanki granulowanego cukru, aż cukier się rozpuści i białka staną w sztywnych Szczytach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przełożyć ubite żółtka do innej dużej miski. Gumową szpatułką delikatnie złóż ubite białka na ubite żółtka, jedną trzecią na raz. Przesiać i złożyć mąkę, jedną trzecią na raz, do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Metalową szpatułką równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut lub do momentu, gdy wierzch ciasta powróci, gdy lekko dotknie palcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
W międzyczasie w filiżance wymieszaj 2 łyżki likieru pomarańczowego z 1 łyżką wody i 1 łyżką cukru, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Posypać czystą ściereczką cukrem cukierniczym. Po zakończeniu ciasta natychmiast odwróć gorące ciasto na ręcznik. Ostrożnie odklej pergamin i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Ciasto z mieszanką pomarańczowo-likierową. Zaczynając od długiej strony, roll ciasto z ręcznikiem jelly-roll mody. Fajne ciasto roll, szew stronie w dół, na stojaku z drutu, aż do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Aby zrobić nadzienie z ricotty: w robocie kuchennym, z dołączonym ostrzem noża, zmiksuj ser ricotta, ser śmietankowy, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, 1/2 łyżeczki wanilii i cynamonu. aż będzie gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Przelać nadzienie do miski i wymieszać w 1/4 szklanki kawałków czekolady. Przykryć i przechowywać w lodówce napełniania, podczas gdy ciasto chłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Złóż ciasto: delikatnie rozwiń schłodzone ciasto. Metalową szpatułką rozprowadź nadzienie na cieście prawie do krawędzi. Zaczynając od tej samej długiej strony, zwijamy ciasto bez ręcznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
13
Miejsce walcowane ciasto, szew stronie w dół, na talerzu.
14
Aby lukier: w małej misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić śmietanę ubijającą i 3 łyżki cukru cukierniczego, aż uformują się miękkie szczyty. Gumową łopatką, złóż 2 łyżki likieru pomarańczowego i 1/2 łyżeczki wanilii. Metalową szpatułką rozprowadzić lukier z bitą śmietaną na cieście. Ciasto przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Wierzch ciasta posypać posiekanymi pistacjami i kawałkami czekolady tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia1
Magazyn