Bułeczki Maślane
Przepis bułeczki z maślanką mogą zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 22 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 17 i kosztuje 15 centów za porcję. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sody oczyszczonej, biszkopt cutter, krem z kamienia nazębnego, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bułeczki Maślane, Bułeczki Maślane, oraz Bułeczki Maślane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i wyłóż dużą blachę do pieczenia lipped papierem do pieczenia.
Mąkę przełożyć do miski z sodą oczyszczoną, śmietaną tatarską i cukrem. Masło i warzywa pokroić na kawałki i wrzucić do mąki. Tłuszcze wcierać w mąkę-lub po prostu wymieszać w dowolny sposób-a następnie wlać do maślanki, pracując wszystko razem, aby uformować ciasto.
Lekko zmyć powierzchnię roboczą. Pat ciasto do okrągłej krawędzi podłużne o grubości 1 3/4 cala i wyciąć 2-calowe bułeczki z biszkopt cutter. (Moje nigdy nie mają jednolitej wysokości, ponieważ tylko wklepuję ciasto w jego kształt, nie martwiąc się, czy jest nieregularne, czy nie.)
Ułóż bułeczki dość blisko siebie na wyłożonej blasze do pieczenia i szczotkuj ubitym jajkiem (aby dać złote szczyty) lub nie, jak chcesz.
Piec przez 12 minut, w tym czasie bułeczki będą suche na dnie i będą miały stosunkowo lekkie odczucie.
Wyjmij je do drucianego stojaka, aby ostygły, i podawaj z skrzepłą śmietaną i ulubionym dżemem.
Uwaga: bułeczki są najlepsze w dniu, w którym są wykonane, ale jednodniowe bułeczki można ożywić, podgrzewając w piekarniku nagrzanym do 300 stopni F przez 5 do 10 minut.
Wypieczone bułeczki można zamrażać w hermetycznych pojemnikach lub zamykanych workach przez okres do jednego miesiąca. Rozmrażać przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej i ogrzać jak wyżej. Niepakowane bułeczki można kłaść na podszytych pergaminem tacach i zamrażać, aż staną się solidne.
Przenieść do zamykanych torebek i zamrozić na okres do 3 miesięcy.
Piec bezpośrednio z zamrożonych, zgodnie z zaleceniami w przepisie, ale pozwalając na dodatkowe 2 do 3 minut czasu pieczenia.