Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra

Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Buñuelos de Fríjol de Cabecita Negra (Black-Eyed Pea Fritters) spróbować. Ten przepis służy 12. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 86 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz black-Eyed peas, jajko, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Arroz con Frijolito de Cabecita Negra, Black Eyed Pea Fritters, oraz Placki Z Groszku Czarnookiego.

Instrukcje

1
Odcedzić i opłukać Black-Eyed peas. 
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Umieść w robocie kuchennym i przetworzyć przez 30 sekund. (Pomoże to fasoli oddzielić się od łusek).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rozgniecioną fasolę umieścić w misce z wodą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Odcedzić i zdjąć całą łuskę i wyrzucić. Zapisz białą fasolę i odstawić.Odstawić obrane fasole do czystego robota kuchennego i dodać jajka, skrobię kukurydzianą, sól, pieprz, cukier i czosnek w proszku. Proces do momentu wklejenia formed.In na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu do 350º. Bardzo delikatnie wrzucić ciasto fasolowe do oleju przez łyżkę stołową, 5-6 na raz, uważając, aby nie przepełnić patelni. Obróć placki łyżką szczelinową, aż będą nadęte i złociste, około 1-2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Fasola BiałaFasola Biała
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć placki z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podawać z limonką i salsą rosada (SOS różowy) na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn