Brązowo-Maślane Toffi Blondies

Brązowo-Maślane Toffi Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać brązowe masło toffi Blondies spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 349 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 156 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, jasnobrązowy cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brązowe Masło Toffi Blondies, Brązowo-maślane toffi Blondies, oraz Toffi Brown Butter Blondies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło jeden 9×13-calowy lub dwie 8-calowe kwadratowe patelnie do pieczenia. Dno linii(y)z pergaminem, pozostawiając zwis z dwóch stron; masło i papier mączny, stukając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść masło w średnim rondlu ustawionym na średnim ogniu, gdy zacznie się topić, zacznij często obracać patelnię i uważnie obserwować masło. Zauważysz, że masło pęknie, pęknie i stanie się spienione, a następnie substancje stałe mleka zaczną brązowieć. Po uruchomieniu, wyjąć patelnię z ciepła. Zapach masła; powinien mieć orzechowy aromat i mieć karmelowy kolor.W międzyczasie wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić. W misce miksera elektrycznego, połączyć schłodzone masło brązowy i oba cukry; mieszać aż połączone. Podłącz miskę do miksera; dodaj jajka. Używając uchwytu wiosła, bij na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
KarmelKarmel
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać wanilię i ubić, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Dodać mieszankę mąki w trzech dodatkach, mieszając lekko między każdym dodatkiem, następnie przez wszystkie orzechy włoskie i posiekane batony toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
ToffiToffi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wymieszać, aż do połączenia, a następnie zeskrobać na przygotowaną patelnię(y); użyj gumowej szpatułki, aby równomiernie wygładzić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, 35 do 40 minut (nie nad piec).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć do stelaża z drutu, aby całkowicie ochłodzić przed podniesieniem blondies z zwisającym pergaminem. Papier pergaminowy obrać; pokroić na 18 kwadratów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn