Brązowo-Maślane Toffi Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać brązowe masło toffi Blondies spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 349 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 156 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, jasnobrązowy cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brązowe Masło Toffi Blondies, Brązowo-maślane toffi Blondies, oraz Toffi Brown Butter Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło jeden 9×13-calowy lub dwie 8-calowe kwadratowe patelnie do pieczenia. Dno linii(y)z pergaminem, pozostawiając zwis z dwóch stron; masło i papier mączny, stukając nadmiar.
Umieść masło w średnim rondlu ustawionym na średnim ogniu, gdy zacznie się topić, zacznij często obracać patelnię i uważnie obserwować masło. Zauważysz, że masło pęknie, pęknie i stanie się spienione, a następnie substancje stałe mleka zaczną brązowieć. Po uruchomieniu, wyjąć patelnię z ciepła. Zapach masła; powinien mieć orzechowy aromat i mieć karmelowy kolor.W międzyczasie wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić. W misce miksera elektrycznego, połączyć schłodzone masło brązowy i oba cukry; mieszać aż połączone. Podłącz miskę do miksera; dodaj jajka. Używając uchwytu wiosła, bij na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, około 3 minut.
Dodać wanilię i ubić, aby połączyć.
Dodać mieszankę mąki w trzech dodatkach, mieszając lekko między każdym dodatkiem, następnie przez wszystkie orzechy włoskie i posiekane batony toffi.
Wymieszać, aż do połączenia, a następnie zeskrobać na przygotowaną patelnię(y); użyj gumowej szpatułki, aby równomiernie wygładzić ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, 35 do 40 minut (nie nad piec).
Przełożyć do stelaża z drutu, aby całkowicie ochłodzić przed podniesieniem blondies z zwisającym pergaminem. Papier pergaminowy obrać; pokroić na 18 kwadratów.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.