Brzoskwiniowy Bellini
Brzoskwiniowy Bellini może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 146 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz wino musujące brut, sok z cytryny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowy Bellini, Brzoskwinia Mrożona Bellini, oraz Brzoskwiniowy Tymianek Bellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, obrać brzoskwinie, usunąć i wyrzucić pestki, a owoce pokroić na duże kawałki.
W blenderze umieścić brzoskwinie, Likier i sok z cytryny i przecier na gładką masę. Posmakuj purée i w razie potrzeby dodawaj cukier po 1 łyżeczce na raz i mieszaj, aż purée osiągnie pożądaną słodycz.
Przenieść do pojemnika, przykryć i przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone, o 2 hours.To podawać, powoli wlać 4 uncje wina musującego do fletu szampana.
Dodaj 1 1/2 uncji przecieru (uważaj, Wino się spieni), delikatnie wymieszaj i podawaj natychmiast.