Brzoskwiniowo-Malinowa tarta Streusel może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie brzoskwiniowe, brązowy cukier, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 104 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Malinowo-Cynamonowa Streusel, Rustykalna tarta brzoskwiniowa z malinową mżawką, oraz Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w małej misce, wymieszać składniki skórki z łyżką lub mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż ciasto formuje. W niedużej 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem, mocno i równomiernie docisnąć ciasto do dna i boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść patelnię na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
3
Piec 15 do 20 minut lub do jasnobrązowego. Schłodzić 10 minut przed napełnieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ciasto rozłożyć nadzieniem na dnie częściowo upieczonej Skórki. Top z malinami. W średniej misce wymieszać składniki polewające blenderem do ciast lub widelcem, aż będą kruche; posypać malinami i nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Z 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec 20 do 25 minut lub do napełniania jest gorąca i polewa jest złoty brąz. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut przed podaniem.