Bruschetta pomidorowo-Karczochowa z fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Bruschetta pomidorowo-Karczochowa z fetą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz karczochy serca, ser feta, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Chleb Bruschetta Pomidorowo-Karczochowy, oraz Karczoch i suszone na słońcu pomidory Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj pomidory, karczochy, tymianek, olej, ocet i pieprz.
Łyżka mieszanki pomidorowej na tosty plastry bagietki. Top z serem feta.