Brunch Eggs on English Muffins
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj jaj Brunchowych na angielskich babeczkach. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brunch B T na angielskich babeczkach, Florenckie jajka na angielskich babeczkach, oraz Babeczki angielskie z jajkami, serem i szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-quart nonstick rozpuścić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką; zdjąć z ognia. Stopniowo mieszać w mleku.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z serem, bazylią i czerwoną papryką; utrzymywać w cieple.
Tosty angielskie babeczki. W 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż brązowy po obu stronach.
Wyjąć z patelni; zachować ciepło.
Rozgrzać tę samą patelnię na średnim ogniu.
Wlać jajka na patelni. Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Umieścić 1 plaster boczku na każdej połowie muffinki. Na wierzch jajka. Łyżka około 2 łyżki sosu na jajka.