Brunch Cream Cheese Muffins
Brunch Cream Cheese Muffins może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, cukier cukierniczy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: muffinki z cebulką i serem, Muffiny z szynką i jajkiem, oraz Brunch B T na angielskich babeczkach.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dno oleju tylko ze średnich puszek muffin.
Serek śmietankowy, 1/4 szklanki białego cukru, skórkę cytrynową, wanilię i 1 jajko wymieszać mikserem elektrycznym. Odstawić nadzienie na bok.
W dużej misce, wymieszać mąkę, 1/3 szklanki białego cukru, proszek do pieczenia, i sól, aż dobrze wymieszane. Ubić Pozostałe jajko i wymieszać z mlekiem i olejem; wlać do mieszaniny mąki i mieszać do zwilżenia. Napełnij kubki muffin około 1/2 pełne. Łyżka 1 łyżeczka nadzienia na ciasto. Top z ciasta do 3/4 pełne.
Piec 30 do 35 minut. Nie brązuj ich, muffinki powinny mieć jasny kolor.
Zwinąć na gorąco w przesianym cukrze cukierniczym.