Brukselka z karmelizowaną cebulą i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brukselkę z karmelizowaną cebulą i migdałami spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, masło, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Brukselka z szynką i karmelizowaną cebulą, Brukselka z karmelizowaną cebulą, oraz Brukselka, karmelizowana cebula i pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej, głębokiej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; przykryć i gotować 3 protokół. Odkryć i gotować 10 minut, często mieszając.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać brukselkę; przykryć i gotować 5 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Połącz ocet i 3 kolejne składniki; dodaj do mieszanki brukselki, delikatnie podrzucając. Wierzch z migdałami.