Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz środkowy boczek, brukselkę, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką, Posiekana patelnia rumiana brukselka z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Brukselka z boczkiem i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut, często mieszając. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć boczek, zastrzegając kapiele na patelni; odcedzić boczek.
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj masło i brukselkę; smażyć 3 protokół.
Dodaj bulion; smażyć 2 minuty. Wymieszać z octem.
Zdjąć patelnię z ognia, wymieszać z pieprzem i posypać boczkiem.