Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką

Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz środkowy boczek, brukselkę, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Brukselka z chrupiącym boczkiem i szalotką, Posiekana patelnia rumiana brukselka z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Brukselka z boczkiem i szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut, często mieszając. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć boczek, zastrzegając kapiele na patelni; odcedzić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj masło i brukselkę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Dodaj bulion; smażyć 2 minuty. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
5
Zdjąć patelnię z ognia, wymieszać z pieprzem i posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn