Brownies Pascha
Brownies Pascha może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 34 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz półsłodki pieczenia czekolady, kakao w proszku, donice pekan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Brownies Pascha, Fudgy Pascha Brownies, oraz Mostek Paschalny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. rezerwy 5 oz. czekolady; wyciąć pozostałe 3 oz. czekolada na kawałki.
W dużej misce wymieszać cukier i niesłodzone kakao. Wymieszać z jajkami i olejem.
Wymieszać w Macy posiłek, kawałki czekolady i pekan.
Rozprowadzić na smarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie prawie czysta. (Nie przesadzaj.) Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Tymczasem kuchenka mikrofalowa zarezerwowana 5 oz. czekolada i margaryna w dużej misce mikrofalowej na wysokości 2 min. albo do roztopienia margaryny. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; odstawić. Rozpuścić kawę w wodzie. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wanilią.
Dodaj do mieszaniny czekolady; dobrze wymieszać.
Rozłożone na schłodzonych ciasteczkach.
Pokroić na 16 kwadratów do podania.