Brownie Ze Szpinakiem
Brownies ze szpinakiem to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8039 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz cebulę, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Brownie Ze Szpinakiem, Krem Czekoladowo-Szpinakowy, oraz Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Szpinak umieścić w średnim rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło do duszenia i gotować, aż szpinak kuleje, o 3 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia. Wymieszać z jajkami, mlekiem i masłem.
Wymieszać ze szpinakiem, cebulą i serem mozzarella.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić przed podaniem.