Brownie z buraków

Brownie z buraków
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić brownies z buraków w domu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2044 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, jajka, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Lepsze brownie z buraków, Pieczone Brownie Z Buraków Paleo, oraz Koktajl z buraków, bananów i jagód ft. Love Beets Baby Beetroot.

Instrukcje

1
Noś parę gumowych rękawiczek, aby zapobiec barwieniu rąk, a następnie wierzch, ogon i obierz buraki, których potrzebujesz około 400 g mięsa. Z grubsza posiekać i włożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj plusk wody, przykryj folią spożywczą, a następnie kuchenkę mikrofalową na wysokości przez 12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Podczas gdy burak gotuje, masło następnie wyłożyć tacę 20 x 30 cm lub małą puszkę do pieczenia. Czekoladę pokroić w kostkę, a masło pokroić w kostkę. Ugotowane buraki przełożyć na sito, odcedzić nadmiar płynu, a następnie włożyć do robota kuchennego lub blendera z czekoladą, masłem i wanilią. Whizz aż mix jest tak gładka, jak można uzyskać. Czekolada i masło stopią się, jak to zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Umieścić cukier i jajka w dużej misce, a następnie ubić za pomocą elektrycznej ręcznego ubijania, aż gruby, blady i spieniony, około 2 min. Łyżką wymieszać buraki do miski (na tym etapie nie wygląda zbyt ładnie, ale proszę o cierpliwość), a następnie za pomocą dużej metalowej łyżki złożyć go do ubijanych jaj. Staraj się oszczędzać jak najwięcej powietrza w mieszance, jak to tylko możliwe. Przesiej mąkę i kakao w proszku, a następnie delikatnie złóż je, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wlać do przygotowanej puszki i piec przez 25 minut lub do wyrośnięcia na całej powierzchni, z tylko merest kołczanem pod środkiem skorupy, gdy wstrząsasz patelnią. Ostudzić całkowicie w puszce, a następnie pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione ciasteczka. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn