Brownie Pops może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jeśli masz posypki, różowe cukierki topi się, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brownie Pops, Brownie Pops, oraz Brownie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową o dużej wytrzymałości, pozostawiając 2-calowy zwis na 2 przeciwległych stronach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Zamrażać patelnię na 30 minut. Wyciągnij ciasteczka z patelni za pomocą zwisającej folii; umieść na desce do krojenia. Użyj foremki do ciastek w kształcie serca o średnicy 2,5 cala,aby zrobić 9 ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Dekoracyjne
Deska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Umieść cukierki w żaroodpornej misce nad patelnią gotującej się wody.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Zdjąć patelnię z ognia, utrzymując miskę nad wodą; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Trzymaj miskę nad wodą podczas pracy. Zanurz koniec lizaka w cukierkowej powłoce i włóż do spiczastego końca brownie.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi patyczkami i ciasteczkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Ostrożnie zanurzyć każde brownie całkowicie lub w połowie do powłoki cukierków. Obróć kij, dotykając go delikatnie, pozwalając nadmiar kapać, lub mżawka z powłoką. W razie potrzeby zastosuj dekoracje. Podstawka w styropianie.