Brownie Pops
Przepis Brownie Pops może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 15 minut. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, vanillan ekstrakt, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brownie Pops, Brownie Pops, oraz Owl Brownie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową o dużej wytrzymałości, pozostawiając 2-calowy zwis na 2 przeciwległych stronach.
Połącz masło i czekoladę w żaroodpornej misce i ustaw na patelni z ledwo gotującą się wodą.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż prawie się stopi.
Wyjąć miskę z patelni, ubijać, aż będzie gładka i ostudzić, aż będzie ciepła.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce. Cukier wymieszać z ciepłą czekoladą.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym.
Wymieszać wanilii; złożyć w mieszaninie mąki.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec, aż tylko ustawić w centrum, 30 do 35 protokół.
Ostudzić całkowicie w patelni na stojaku z drutu.
Zamrażać patelnię na 30 minut. Wyciągnij ciasteczka z patelni za pomocą zwisającej folii; umieść na desce do krojenia. Użyj foremki do ciastek w kształcie serca o średnicy 2,5 cala,aby zrobić 9 ciastek.
Umieść cukierki w żaroodpornej misce nad patelnią gotującej się wody.
Zdjąć patelnię z ognia, utrzymując miskę nad wodą; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Trzymaj miskę nad wodą podczas pracy. Zanurz koniec lizaka w cukierkowej powłoce i włóż do spiczastego końca brownie.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi patyczkami i ciasteczkami.
Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce na 10 minut.
Ostrożnie zanurzyć każde brownie całkowicie lub w połowie do powłoki cukierków. Obróć kij, dotykając go delikatnie, pozwalając nadmiar kapać, lub mżawka z powłoką. W razie potrzeby zastosuj dekoracje. Podstawka w styropianie.