Brownie Goody Bars

Brownie Goody Bars
Przepis Brownie Goody bary może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, bogaty & kremowy lukier waniliowy, półsłodkie chipsy czekoladowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brownie Goody Bars, Tradycyjne Batoniki Brownie Goody, oraz Bezglutenowe Batoniki Brownie Goody.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania lub skracaniem. (Dla łatwiejszego cięcia, Pan linii z folią, a następnie smarować folią na dnie tylko patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Zrobić i piec brownies zgodnie z zaleceniami na polu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Frost brownies z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4
Posypać orzeszkami ziemnymi; przechowywać w lodówce podczas mieszania zbóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
ZbożaZboża
5
Zmierz płatki do średniej miski; odstawić. W rondlu 1-quart roztopić masło orzechowe i czekoladowe chipsy na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać płatki w misce, mieszając do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozłożone na matowe ciasteczka. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu przed cięciem. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty w temperaturze pokojowej lub w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn