Brown Sugar Bacon Wrapped Weenies
Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Brown Sugar Bacon Wrapped Weenies może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 40 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 149 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bekon, hot dogi, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Zawinięte W Boczek Z Brązowym Cukrem, Papryczki Z Wędzonym Boczkiem I Cebulową Marmoladą Vidalian, oraz Boczek Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Zawiń kawałki hot doga w kawałki boczku i zabezpiecz wykałaczkami. Ułóż na blasze do pieczenia.
Pieczone kawałki hot doga, aż bekon będzie chrupiący, obracając raz lub dwa razy, 3 do 5 minut na stronę.
Masło rozpuścić w rondlu i wymieszać z brązowym cukrem.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści.
Podawać kawałki hot doga z sosem brązowo-cukrowym skropionym na wierzchu.