Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Gingersnaps w stylu brązowego masła. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 140 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę ze złotym medalem, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z wybrednego podniebienia ma 14977 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Miękkie Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem, Ciastka Z Ciemnego Brązowego Cukru Kokosowego, oraz Miękkie Ciasteczka Czekoladowe W Stylu Wsadowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem.
Masło umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Roztopić i gotować / mieszać, aż zbrązowieje. Zajmuje dobre 5-8 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 15 minut.
Umieść schłodzone brązowe masło (ok, jeśli jest jeszcze ciepłe)w mikserze stojącym lub dużej misce.
Dodaj olej kokosowy, brązowy cukier, melasę i jajko, ubijając na średnim, aż dobrze się połączą. Powoli dodaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i imbir.
Wymieszać, aż się połączy. Ciasto będzie grube.
Łyżki ciasta rozwałkować na granulowany cukier i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Umieść 1 cal od siebie, aby umożliwić rozprzestrzenianie.
Piec przez 10-12 minut, aż do upieczenia.
Wyjąć i ostudzić na blasze do pieczenia przez co najmniej 15 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.