Brown Butter Pear Sugar Cookie Bars
Brown Butter Pear Sugar Cookie Bars może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz wanilię, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cynamon Brązowy Masło Cukier Ciastka Batony, Ciastka Masło Brązowy Cukier Paski Streusel, oraz Brązowy Cukier Cynamon Cukier Ciastka Batony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj szklane naczynie do pieczenia 13x9 cali (3-quart) za pomocą sprayu do gotowania.
W dużej misce wymieszać mieszankę ciastek i 1 łyżkę mąki.
Dodaj 1/2 szklanki zmiękczonego masła i 1 jajko; mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto. Delikatnie wcisnąć ciasto równomiernie w dnie naczynia do pieczenia.
Piec 10 do 15 minut lub tylko do momentu, gdy ciasto jest ustawione i światło złoty brąz na krawędziach. Odstawić do ostygnięcia.
Tymczasem, w rondlu 1-quart, roztopić 3/4 szklanki masła na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu gotować masło około 5 minut, ciągle mieszając, aż masło zmieni kolor na złoty. (Bądź ostrożny, ponieważ dzieje się to szybko!)
Zdjąć rondel z ognia; natychmiast wlać masło do szklanej miarki. Odstawić do ostygnięcia.
Gdy masło jest chłodzenie, umieścić pokrojone gruszki w jednej warstwie na ostudzonej Skórki cookie.
W dużej misce, ubić pozostałe składniki Topping z trzepaczką aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać brązowe masło, ubijając aż będzie gładkie.
Wymieszać równomiernie na gruszki.
Piec 40 do 45 minut lub aż głęboki złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Ostrym nożem pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy.