Brokuły z Rigatoni

Brokuły z Rigatoni
Brokuły z Rigatoni mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, bulion warzywny, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brokuły Rigatoni, Rigatoni z kiełbasą i brokułami, oraz Serowy Brokuł Rigatoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Drenaż.
3
W dużej patelni ciepła oleju i masła. Delikatnie brązowy czosnek, dodać brokuły i saute delikatnie przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bulion; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż brokuły będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
BulionBulion
5
Wymieszać brokuły z bazylią i ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
BrokułyBrokuły
BazyliaBazylia
6
Podawać z tartym parmezanem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn