Brokuły-Tofu Stir-Fry
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Brokuły-Tofu Stir-Fry może być doskonały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, skrobi kukurydzianej, sosu ostrygowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gotowania ryżu, połączyć sos sojowy i następne 4 składniki (sos sojowy przez olej sezamowy) w małej misce, mieszając trzepaczką; odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać tofu i posypać solą. Gotować 8 minut lub do złotego koloru, często podrzucając.
Wyjąć tofu z patelni i ogrzać.
Dodaj brokuły, wodę i czosnek na patelnię. Przykryć i gotować 4 protokół lub do crisp-tender, mieszając od czasu do czasu. Odkryj; dodaj mieszankę sosu sojowego i tofu, delikatnie mieszając, aby płaszcz. Gotować 2 minuty lub aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Podawać mieszankę brokułów na ryżu.