Brokuły Smażone W Sosie Ostrygowym
Smażone brokuły z sosem ostrygowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu ostrygowego, imbir, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Brokuły smażone w sosie ostrygowym, Brokuły smażone w sosie ostrygowym, oraz Wymieszaj smażoną wołowinę z brokułami w sosie ostrygowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić różyczki brokułów i łodygi na kawałki wielkości kęsa do pomiaru 10 filiżanek.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; dodać brokuły. Gotować brokuły 4 protokół lub do crisp-tender; odcedzić.
Wymieszać bulion i kolejne 6 składników (bulion przez olej sezamowy); dobrze wymieszać trzepaczką.
Rozgrzać olej roślinny w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, imbir, i czosnek; smażyć 15 sekund.
Dodać mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Dodać brokuły; gotować 30 sekund, podrzucając do herbu.