Brokuły Rabe i Orecchiette

Brokuły Rabe i Orecchiette może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, pełne łyżeczki płatków pieprzu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Orecchiette AI broccoletti (makaron Orecchiette z brokułami Rabe), Orecchiette z brokułami Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), oraz Orecchiette Z Brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść garnek z wodą na piecu, aby doprowadzić do wrzenia makaronu. Przykryj garnek, aby doprowadzić wodę do wrzenia. Posolić wodę doprawić i dodać pół funta makaronu "małe uszka". Gotować do al dente, o 7 protokół.
Trim kończy się brokuły rabe, grubo posiekać i dodać go do głębokiej patelni.
Dodaj 2 lub 3 szklanki wody do patelni. Przykryć patelnię i doprowadzić brokuły rabe do wrzenia. Kiedy rabe zwiędnie na patelnię, posolij ją. Gotować na wolnym ogniu przez około 7 minut, aż stanie się miękki i nie będzie już gorzki. Kolor powinien pozostać głęboko zielony.
Spuścić rabe i rezerwy. Powrót głęboką patelnię do pieca i umieścić go na średnim ogniu.
Dodaj 5 obrotów patelni oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, posiekany czosnek, pokruszone płatki czerwonej papryki i saute 2 do3 protokół, często mieszając.
Dodać brokuły rabe i obrócić, aby pokryć je w oleju czosnkowym.
Odcedzić makaron rezerwując 3/4 szklanki wody makaronu.
Dodaj makaron i wodę na patelnię. Wrzucić makaron i brokuły rabe z dużą ilością startego sera, sól i pieprz, do smaku.