Brokuły Cytrynowe Ryby
Brokuł cytrynowy ryba jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, mleko velveetaâ, filety sole i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto z rybami i brokułami, Najlepsze Brokuły Ever (Parmezan-Cytryna Brokuły Pieczone), oraz Brokuły Rybne Wiązki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy filet posypać sokiem i pieprzem. Ułóż brokuły włócznie na wąskim końcu każdego fileta rybnego; zwiń. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Miejsce, szew stronie w dół, w 10x6-calowy mikrofal naczynia; przykryć.
Kuchenka mikrofalowa na wysoki 5 do 7 minut lub do ryb płatki łatwo z widelcem.
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa 2 do 3 minut lub do sosu jest gładka, mieszając po każdej minucie.
Usuń wykałaczki z roll-upów ryb.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.