Brokułowy chleb kukurydziany z serem
Brokułowy chleb kukurydziany z serem może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, twarożek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Boczek Brokuły Ser Maślanka Kukurydziana, Chleb Kukurydziany Z Brokułami, oraz Chleb kukurydziany z brokułami mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce ubić twaróg, masło i jajka. Mieszaj mieszanki chleba kukurydzianego do mieszaniny masła, aż tylko zwilżona. Złóż brokuły, cebulę i 1 szklankę sera Cheddar.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 35 do 40 minut. Schłodzić w naczyniu do pieczenia przez 10 minut przed krojeniem i podaniem na ciepło.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.