Brie i cebula Puff
Brie i cebula Puff jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz rund Brie ser, vidalia, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brie i karmelizowane szalotki ciasto francuskie tarta Brie, Brie w cieście francuskim, oraz Wianek z ciasta francuskiego z Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i saute aż tylko brązowy, o 10 protokół.
Dodać 1/2 szklanki wody i gotować mieszając często, aż ciemny złoty kolor, o 15 protokół.
Niech mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.
Zwiń każdy arkusz ciasta na 12-calowy kwadrat na marmurowej powierzchni lub pergaminie, aby zapobiec przyklejeniu. Karmelizowaną cebulę podzielić na środku każdego ciasta. Na wierzch cebuli ułożyć okrągły brie i obrać brzegi obu placków z ubitym jajkiem. Złożyć ciasto i nad serem, aby całkowicie zamknąć ser w cieście. Naciśnij szwy razem, aby całkowicie uszczelnić. Ułóż każde ciasto okrągłe, szew w dół, na maty silikonowej lub pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia.
Wierzch każdego ciasta posmarować roztrzepanym jajkiem.
Piec na złoty kolor. 20 do 25 minut.
Odstawić 15 do 20 minut przed oddaniem. Smacznego!