Breakstone ' s Sour Cream zapiekane ziemniaki
BREAKSTONE ' s Sour Cream zapiekane ziemniaki wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, ziemniaki, pasteryzowany ser mleczny velveeta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Wielkanoc. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Ziemniaki Zapiekane Z Kwaśną Śmietaną, Ziemniaki Zapiekane Z Kwaśną Śmietaną-Koperkiem, oraz Slow-Cooker śmietana i cebula zapiekane ziemniaki z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. gotować ziemniaki we wrzącej wodzie w dużym rondlu przykrytym 10 do 12 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie; odcedzić.
Wyjąć 3/4 ziemniaków; umieścić w dużej misce.
Dodaj kwaśną śmietanę; zacieru, aż będzie gładka. Wymieszać z VELVEETA, szynką i cebulą.
Dodać pozostałe plastry ziemniaków, delikatnie wymieszać.
Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; posypać parmezanem.
Piec 30 minut lub do ogrzania.