Brazylijski gulasz rybny wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. To danie główne ma 399 kalorii, 27g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.44 za porcję. 194 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka filetów tilapia, mleko kokosowe, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko kokosowe w puszkach, możesz śledzić to danie główne z Zdrowe Tarty Limonkowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 94%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brazylijski Gulasz Rybny, Brazylijski Gulasz Rybny, oraz Moqueca-Brazylijski Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
W misce wymieszać sok z limonki, kminek, paprykę, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać tilapię i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut, do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
3
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Szybko podsmaż cebulę na oleju 1 do 2 minut. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj paprykę, tilapię i pokrojone w kostkę pomidory do garnka w kolejnych warstwach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Wlać mleko kokosowe na mieszaninę. Przykryć garnek i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w kolendry i kontynuować gotowanie, aż tilapia jest całkowicie gotowane przez, kolejne 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.