Brazylijski Gulasz Rybny
Brazylijski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 49g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 5,74 zł za porcję. Jest idealny do Jesień. Mieszanka pieprzu, kolendry, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Brazylijski Gulasz Rybny, Brazylijski Gulasz Rybny, oraz na Moqueca (Brazylijski gulasz rybny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić filety na kawałki wielkości kęsa.
Pokrój krewetki na pół wzdłuż.
Umieścić w płytkiej, niereaktywnej misce i odstawić.
Połącz pomidory, cebula, kolendra, czosnek, chile, sok z limonki, olej, sól i pieprz w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze. Proces do gładkiej.
Zalać rybę i pozostawić do marynowania przez 1 godzinę.
Marynowane ryby umieścić w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodać paprykę i bulion rybny. Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut lub aż ryba jest gotowane przez.
Podawać natychmiast z ryżem, w razie potrzeby.Ten przepis daje 6 porcji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.