Brandy Chicken
Brandy Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i mielony pieprz, bułkę tartą, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak w sosie śmietanowym Brandy, Brandy Krem Wątróbki Z Kurczaka, oraz Kurczak w sosie śmietanowym Brandy musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Delikatnie wciśnij piersi kurczaka do mąki, aby pokryć i strząsnąć nadmiar mąki. Zanurz w ubitym jajku, a następnie naciśnij na bułkę tartą. Delikatnie wrzuć między ręce, aby wszelkie okruchy chleba, które nie utknęły, mogły spaść.
Kłaść panierowanego kurczaka na talerzu, podczas gdy panierujesz resztę; nie układać w stos.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować panierowane piersi kurczaka z obu stron w gorącym oleju, aż równomiernie rumiane; przenieść do dużego naczynia do pieczenia.
Kurczaka posypać parmezanem i doprawić solą i pieprzem.
Na kurczaka wlać brandy i mleko.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mleko będzie bąbelkowe i rumiane na brzegach, około 1 godziny.