Braciole Bon Appetit
Braciole Bon Appetit może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 88 centów za porcję. Jeśli masz szpagat kuchenny, kotlety wieprzowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 161 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Braciole Bon Appetit, Klopsiki Bon Appetit, oraz Margarita Żurawinowa Bon Appetit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić wieprzowinę gładką stroną młotka do grubości 1/8 cala (1/3 cm). Funt wołowiny do tej samej grubości.
Ułóż mięso na powierzchni roboczej z krótkim bokiem do siebie i pokryj je warstwami salami, jaj, pietruszki, mielonego czosnku i sera pecorino Romano.
Zwinąć mięso w krótkie, tłuste bułki z dużą ilością farszu; zabezpieczyć sznurkiem.
Zwinąć je mocno, aby zapobiec ucieczce farszu. Przechowywać w lodówce, aż sos do makaronu jest na wolnym ogniu i jesteś gotowy do brązowego mięsa.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Smażyć bułki z każdej strony, aż zbrązowieją, około 5 minut na stronę. (Gotować braciole w partiach, jeśli nie wszystkie mieszczą się na patelni.)
Doprowadzić sos spaghetti na wolnym ogniu i gotować braciole w sosie do miękkości, o 2 godziny.