Braciole Bon Appetit

Braciole Bon Appetit
Braciole Bon Appetit może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 88 centów za porcję. Jeśli masz szpagat kuchenny, kotlety wieprzowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 161 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Braciole Bon Appetit, Klopsiki Bon Appetit, oraz Margarita Żurawinowa Bon Appetit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić wieprzowinę gładką stroną młotka do grubości 1/8 cala (1/3 cm). Funt wołowiny do tej samej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2
Ułóż mięso na powierzchni roboczej z krótkim bokiem do siebie i pokryj je warstwami salami, jaj, pietruszki, mielonego czosnku i sera pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Zwinąć mięso w krótkie, tłuste bułki z dużą ilością farszu; zabezpieczyć sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Zwinąć je mocno, aby zapobiec ucieczce farszu. Przechowywać w lodówce, aż sos do makaronu jest na wolnym ogniu i jesteś gotowy do brązowego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Smażyć bułki z każdej strony, aż zbrązowieją, około 5 minut na stronę. (Gotować braciole w partiach, jeśli nie wszystkie mieszczą się na patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Doprowadzić sos spaghetti na wolnym ogniu i gotować braciole w sosie do miękkości, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn