Braciole

Braciole
Braciole może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 89 g białka, 68 g tłuszczu i łącznie 1173 kalorii. Za 7,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 69% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało już 40 osób i zrobi go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup najlepsze produkty, pomidory w puszkach, mleko i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał świetny wynik łyżką wynoszący 97%. Wypróbuj Braciole, Braciole i Pammie's Braciole, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek, dodaj pancettę i rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Gotuj pancettę, aż stanie się brązowa i chrupiąca, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
2
Dodać cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę i wymieszać z pancettą. Doprawić solą, do smaku. Gotuj cebulę, aż będzie miękka i bardzo aromatyczna, około 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
3
Podczas gdy cebula się gotuje, w dużej misce wymieszaj chleb i mleko. Wymieszaj i odczekaj, aż chleb wchłonie mleko i będzie bardzo miękki. Użyj rąk, aby się tam dostać i naprawdę zgniot wszystko razem. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)
9 Plasterków świeżej Cytryny9 Plasterków świeżej Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Do 5 Funtów Nieobranych Kwaśnych Jabłek, Pokrojonych W Julienne4 Do 5 Funtów Nieobranych Kwaśnych Jabłek, Pokrojonych W Julienne
4
Dodaj czosnek na patelnię z pancettą i cebulą i smaż przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
5
Dodaj grzyby, dopraw solą do smaku i smaż, aż grzyby będą miękkie i puszczą wilgoć, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
6
Zdjąć mieszaninę z ognia i wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Czosnkowo-ziołowaMieszanka Przypraw Czosnkowo-ziołowa
7
Dodaj mieszaninę cebuli i grzybów do zarezerwowanego chleba i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake1-1/3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów Shiitake
Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)Liść Sałaty, Drobno Posiekany (lekko Zapakowany)
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
8
Dodaj orzeszki piniowe, provolone i Parmigiano-Reggiano i wymieszaj, aby połączyć. Próbujemy, czy masa jest smaczna i doprawiamy solą do smaku, jeśli zajdzie taka potrzeba. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
ProvolonProvolon
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
9
Połóż plastry wołowiny pomiędzy 2 kawałkami folii i delikatnie ubijaj tłuczkiem do mięsa, aby spłaszczyć i wyrównać plastry. Na koniec każdego ubitego plastra wołowiny nałóż około 1/4 szklanki nadzienia i zwiń. Zabezpiecz roladki wykałaczkami. Powtórz ten proces z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół2 Chilli Fresno, Przekrojone Na Pół
(w Sumie 20 Patyczków)(w Sumie 20 Patyczków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Batonik Z Mlecznej Czekolady, Ogolony1 Batonik Z Mlecznej Czekolady, Ogolony
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Różowe Cukierkowe SerceRóżowe Cukierkowe Serce
10
Duży, szeroki garnek nasmaruj oliwą z oliwek i postaw na średnim ogniu. Roladki wołowe doprawiamy solą do smaku i obsmażamy ze wszystkich stron. Gdy bułki wołowe zarumienią się ze wszystkich stron, zdejmij je z patelni i zachowaj. W tym samym garnku przygotuj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków
11
Usuń olej z garnka, w którym właśnie smażyła się wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
6 Szklanek Chłodnej Wody6 Szklanek Chłodnej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków
12
Dodaj cienką warstwę świeżej oliwy z oliwek, dodaj cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę. Dopraw solą do smaku i postaw garnek na średnim ogniu. Duś cebulę, aż stanie się półprzezroczysta i bardzo aromatyczna, około 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Zielona Papryka, Drobno PosiekanaZielona Papryka, Drobno Posiekana
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków1 Szklanka Gotowanych Ziemniaków
13
Dodaj czosnek i smaż przez kolejne 2 do 3 minut. Dodaj koncentrat pomidorowy i czerwone wino i gotuj przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Czerwone WinoCzerwone Wino
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
14
Dodać pomidory, 2 szklanki wody i doprawić solą do smaku. Roladki wołowe włóż z powrotem na patelnię i zanurz je w sosie. Doprowadź sos do wrzenia, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż wołowina będzie bardzo delikatna i aromatyczna, około 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Dojrzały Pomidor, Pokrojony W Małą Kostkę1 Dojrzały Pomidor, Pokrojony W Małą Kostkę
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
Barwnik Spożywczy W Kolorze Czerwonym, żółtym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W Kolorze Czerwonym, żółtym, Zielonym I Niebieskim
(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)(najlepiej Naturalnie Wychowany Berkshire)
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
15
Przed podaniem wyjmij wykałaczki. Przed podaniem ułóż 2 lub 3 braciole na każdym talerzu. Przekrój 1 lub 2 bułki na pół, aby odsłonić farsz. Polać łyżką odrobiny sosu i udekorować Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)Mielona Wołowina (najlepiej Naturalnie Wyhodowana)
Marynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub PosiekaneMarynowane Papryczki Jalapeno, Pokrojone W Plasterki Lub Posiekane
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Różowe Cukierkowe SerceRóżowe Cukierkowe Serce
16
Wow! To świetna braole!

Składniki

561 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałkijednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałki9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczyPomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczy2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterkipieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterki2goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna2441 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula, drobno pokrojona w kostkęcebula, drobno pokrojona w kostkę1181 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pancetta drobno pokrojona w kostkępancetta drobno pokrojona w kostkę501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.tarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4krewetki i żyłkiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracjiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracji4krewetki i żyłkiPosiekane liście pietruszki, do dekoracjiPosiekane liście pietruszki, do dekoracji681 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.prażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe661 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.tarty provolonetarty provolone1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki2401 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadęszpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadę43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn