Boże Narodzenie Szynka Glazura

Boże Narodzenie Szynka Glazura
Boże Narodzenie szynka glazura jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka koncentratu soku pomarańczowego, musztarda dijon, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Spróbuj Świąteczna gęś z pomarańczową glazurą, Świąteczne wycinanki z polewą z białej czekolady, oraz Naleśniki z czerwonego aksamitu z serem kremowym {idealne na święta} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piwo, brązowy cukier, musztardę Dijon, koncentrat soku pomarańczowego i goździki ubić w misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn