Boże Narodzenie Stollen II

Boże Narodzenie Stollen II
Boże Narodzenie Stollen II może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 192 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 20. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz porzeczki, sól, kandyzowane wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczne Babeczki Stollen - Świąteczna Klasyka, Boże Narodzenie Stollen, oraz Boże Narodzenie Stollen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść owoce w misce z rumem i mocz przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać 1 1/2 łyżki mąki do owoców, wraz z migdałami. Mieszaj do całkowitego wchłonięcia mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
W małej misce wymieszaj drożdże i 1 łyżeczkę cukru do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odstawić na 15 minut.
5
Ogrzać mleko, aż będzie letnie, i mieszać z pozostałym cukrem, aż się rozpuści. Wymieszaj ekstrakt z migdałów i skórkę cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
6
Umieść wszystko, ale 1/4 szklanki mąki w dużej misce z solą, i zrobić dobrze w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wlać mieszaninę drożdży i wymieszać trochę mąki z krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
8
Dodać jajko i mieszaninę mleka i cukru. Ubij w zmiękczonym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Wymieszać razem, aby uformować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
10
Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą. Zagnieść, używając pozostałej mąki, przez 15 minut, lub aż nie będzie już lepki. Zagnieść w owocach i migdałach. Miskę oczyścić i osuszyć, a wnętrze posmarować 1 łyżką roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Wierzch ciasta posmarować 2 łyżeczkami roztopionego masła lub margaryny i umieścić w misce. Ciasto przykryć czystą ściereczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Odstawić na 2 godziny lub do podwojenia rozmiaru.
13
Rozwałkuj ciasto i pozostaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
14
Rozwałkuj go na prostokąt o wymiarach 8 x 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Posmarować pozostałym roztopionym masłem lub margaryną. Przynieś jedną długą stronę w poprzek, nakładając ją na miejsce szwem o około 1 cal. Delikatnie docisnąć krawędź, aby utrzymać ją na miejscu. Obsypanymi mąką dłońmi lekko zwężaj końce bochenka i delikatnie popychaj boki, aby ułożyć je w środku. Gotowy Bochenek powinien mieć około 3 1/2 cala szerokości i 14 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
16
Ułożyć bochenek na mące i posmarować pozostałym roztopionym masłem lub margaryną. Pozostaw go w ciepłym miejscu na 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
17
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 45 minut, lub do złotego i chrupiącego. Schłodzić na stojaku z drutu. Tuż przed podaniem stollen przesiać cukier cukierników na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn