Boże Narodzenie Candy Laski
Boże Narodzenie candy laski może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie o smaku maślanym, cukier cukierniczy, płynne barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cukierki bezowe i świąteczny deser, Bezowe Candy Canes, oraz Lemon Candy Canes.
Instrukcje
Wyreguluj dwie półki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Przygotuj dwie nieduże blachy do pieczenia. W małej misce wymieszać cukier z pokruszonymi cukierkami; odstawić.
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić razem masło, skrócenie, cukier cukierniczy, jajko, wanilia, i ekstrakt z mięty pieprzowej, aż lekkie i puszyste, 2 lub 3 protokół. Z mikserem przy średniej-niskiej prędkości, stopniowo dodawać mąkę, ubijając tylko do wymieszania.
Połowę ciasta wyjąć z miski i odstawić na arkusz woskowanego papieru. Do ciasta pozostałego w misce, dodać czerwony barwnik spożywczy i ubić, aż równomiernie zabarwiony. (W tym momencie oba ciasta można szczelnie owijać osobno w folię aluminiową i przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do trzech miesięcy. Jeśli zamrożone, rozmrozić w lodówce i doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Dla każdej trzciny cukrowej, Miarka 1 łyżeczkę zwykłego ciasta i taką samą ilość różowego ciasta.
Rzuć każdą miarkę między dłonie, aby stworzyć 4-calową linę. Przekręć liny i uformuj je w trzcinę cukrową. Gdy są one wykonane, ułóż laski na nieczystej blasze do pieczenia, rozstaw je około 1 cala od siebie.
Piec około 9 minut, aż będzie jędrny w dotyku i ledwo złocisty. Odwróć blachy do pieczenia na stojakach i od przodu do tyłu raz podczas pieczenia. W momencie, gdy ciasteczka pochodzą z piekarnika, posypać każdy z nich mieszaniną cukru i mięty pieprzowej. Za pomocą szerokiej Tokarki natychmiast przenieś ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.
Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku, oddzielając warstwy arkuszami woskowanego papieru.