Bourbon-Pumpkin Pie Bites
Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, śmietanę do bicia, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. rozwiń ciasto skorupa na deskę do krojenia. Używając wałka do ciasta, rozwałkuj skorupę, aż będzie cieńsza. Za pomocą 4-calowego okrągłego foremki do ciastek pokrój skórkę na 12 rund, zbierając resztki i rozwijając się w celu przecięcia ostatnich 3 rund.
Delikatnie naciśnij rund do 12 ungreased regularnej wielkości kubki muffin, naciskając fałdy ciasta wewnątrz kubków wokół boków, aby uzyskać gładką powierzchnię.
W dużej misce, ubić pozostałe składniki, aż będzie gładka. Napełnij każdą filiżankę do góry ciasta.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut.
Uruchom nóż wokół krawędzi kubków, aby poluzować. Obróć mini ciasta na stojak chłodzący; obróć ciasta. W razie potrzeby, top każdy z bitą śmietaną.
Podawać natychmiast. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.