Bourbon-glazurowane Werble z kurczaka z sosem do zanurzania sera pleśniowego
Bourbon-glazurowane Werble z kurczaka z sosem do maczania sera pleśniowego może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz ząbki czosnku, masło, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bourbon-glazurowane Werble z kurczaka z sosem do zanurzania sera pleśniowego, Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt, oraz Buffalo Chicken Bites with Blue Cheese Dipping Sauce.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkim dużym rondlu overmedium-na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć na złoty kolor, o 5 protokół.
Dodaj 3/4 szklanki bourbona; gotuj, aż większość płynów zostanie wchłonięta, 6 do 8 minut.
Ubić w 1 / 4cup bourbon, ketchup, sos ostra papryka, pasta pomidorowa, i brązowy cukier. Przynieś toboil. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko skwierczy, mieszając od czasu do czasu, około 10 minut. Marynatę doprawić solą i papryką.
Wyjąć marynatę z ognia; ostudzić temperaturę toroomu.
Umieścić w szklanych naczyniach do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 2 cale.
Zalać marynatą i obrócić bębny do płaszcza. Osłaniaj i zamrażaj przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia bakingsheet z folią lub pergaminem.
Stojak do schładzania na szczycie przygotowanej blachy do pieczenia.Ułóż Perkusje na stojaku, lekko rozstaw.
Spread wszelkie pozostałe marynatyz naczynia nad perkusji.
Piec Bębny (jeszcze na stojaku schładzania) do gotowania przez ibrown w miejscach, około 45 minut.
Przenieśdrumetki na talerz.
Podawać sos do zanurzania sera pleśniowego obok.
Drumette kurczaka jest gruby, mięsisty odcinek chickenwing, który przypomina pałeczkę.