Boston Cream Smażone Ciasto

Boston Cream Smażone Ciasto
Boston Cream smażone ciasto może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 80 porcji z 641 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj 1 galon wody, olej, cukier, drożdże, sól i ekstrakt waniliowy w dużym 20-litrowym mikserze stojącym. Następnie dodaj mąkę. Kontynuuj mieszanie i pozwól, aby kulka ciasta uformowała się. Wrzucić ciasto do wiadra podnoszącego i niech dowód na 1 godzinę. Po wyrośnięciu ciasto jest gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
3
Wytnij kawałki wielkości pięści z partii i rozciągnij i uformuj w okrąg, aby pasował do 9-calowej płyty.
4
Smażyć ciasto partiami w frytkownicy rozgrzanej do 400 stopni, 30 sekund na stronę, aż uzyska złoty kolor. Top z pożądanymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia7
Magazyn