Boston Cream Angel Cake
Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś Angel food cake, Fudge ice cream polewa, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Boston Cream Angel Cake, Boston Cream Pie Cake, oraz Boston Krem Ciasto Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić 2 szklanki mleka i budyniu wymieszać przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu. Podziel ciasto na trzy poziome warstwy; połóż dolną warstwę na talerzu do serwowania.
Posmarować połową budyniu. Powtórz warstwy. Wymień wierzch ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
W małej misce bezpiecznej dla mikrofal, rozgrzać gorącą polewę krówkową; wymieszać z pozostałym mlekiem.
Mżawka nad ciastem, pozwalając mu kapać po bokach. Przechowywać w lodówce resztki.