Borówkowy Napoleon z sosem pomarańczowo-borówkowym
Borówka Napoleon z sosem pomarańczowo-borówkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,41 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1628 kalorii, 25g białka, oraz 97 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Borówkowy Napoleon z sosem pomarańczowo-borówkowym, Naleśniki jagodowo-pomarańczowe z sosem jagodowo-pomarańczowym, oraz Łatwy Deser Jagodowy Cytrynowy Napoleon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W małym rondlu na małym ogniu roztopić masło ze skórką pomarańczową i cukrem.
Umieść arkusz ciasta filo na pokrytej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Posmaruj filo roztopionym masłem. Przykryć innym arkuszem ciasta filo i posmarować masłem. Powtarzaj, aż wszystkie arkusze zostaną ułożone warstwowo. Pamiętaj, aby zachować arkusze phyllo pokryte wilgotnym ręcznikiem kuchennym, gdy ich używasz, aby nie wysychały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Ochłoń.
7
Połącz likier o smaku pomarańczowym, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, 1 łyżkę skórki pomarańczowej i 3 szklanki jagód w dużym rondlu i umieść patelnię na średnim ogniu. Dusić przez 15 minut.
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przenieść mieszaninę do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Szczep.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
W mikserze stojącym lub za pomocą ręcznego miksera wykonaj nadzienie, mieszając ze sobą serek, śmietanę, pozostałą skórkę pomarańczową, pozostały cukier cukierniczy i mieloną kolendrę. Gdy nadzienie jest dobrze wymieszane, delikatnie wymieszaj jagody.
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
10
Ciasto filo pokroić na 8 (4-calowe) kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
11
Umieść kwadrat filo na każdym talerzu i wierzch z odrobiną nadzienia; dodaj kolejny filo kwadrat, inny dolewka nadzienia, a następnie wierzch z sosem borówkowym. Powtórz proces, aby 4 porcje.