Boozy Braised Collard Greens
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych receptur, więc dać Boozy duszone Collard Greens spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 192 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka czosnku, brązowy cukier, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Duszone warzywa z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi z zieleni i odrzuć.
Zwinąć jak cygaro i pokroić w wstążki.
W dużym garnku na średnim ogniu dodaj boczek, cebulę i czosnek. Renderuj boczek, aż chrupiące i cebula jest miękka, o 6 protokół.
Wymieszać z brązowym cukrem, octem, bulionem i burbonem. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i wymieszać w zieleni collard w partiach. Przykryć i gotować przez 1 1/2 godziny do miękkości i miękkości.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Stepowe Piwnice wytrawne Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Piwnice Stepowe Suche Riesling]()
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Aromaty zielonego jabłka, limonki, gruszki i kremu waniliowego prowadzą do delikatnego odczucia w ustach z nutami mineralnymi, jabłkiem, skórką cytrynową i rześką kwasowością.