"Boo" Dip z czarnej fasoli z chipsami
Need a dairy free hor d ' oeuvre? "Boo" Rrific Black Bean Dip z frytkami może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, fasolę, pieprz chipotle w sosie adobo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chipotle Dip z czarnej fasoli z wiórkami kukurydzianymi, Skinny Black Bean Brownies with Chocolate Chips, oraz Salsa z czarnej fasoli z egzotycznymi frytkami owocowo-warzywnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille pokroić z 3-w. foremka do ciastek w kształcie ducha.
Umieścić na blasze do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Tortille Spritz sprayem do gotowania; posypać przyprawą taco.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną brązowieć.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli. W kapie, podsmażyć cebulę i paprykę do miękkości.
Dodać czosnek; saute 1 minutę dłużej.
Dodaj jedną puszkę fasoli i zacieru.
Dodaj sos picante, sok z limonki, papryka chipotle, kminek, sól i pozostałe fasole; ciepła przez. Wymieszać z boczkiem i kolendrą.
Podawać z chipsami ghost.