Bonbons Z Orzechów Sosnowych
Pine Nut Bonbons może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mocno brązowy cukier, skórkę pomarańczową, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Bonbony Figowe, oraz Yam Bonbons.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, ubić masło i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubić w żółtku, skórce pomarańczowej i wanilii. Wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego.
Uformuj ciasto na 18 równych kulek.
Miejsce o 2 cale od siebie na masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. Podziel orzeszki piniowe równo między ciasteczka i mocno wciśnij orzechy na wierzch.
Wlać miód do małej miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przy 50% mocy tylko do upłynnienia, 30 do 60 sekund.
Posmaruj miód ciasteczkami.
Piec ciasteczka w piekarniku 300, aż blady złoty kolor, 15 do 20 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły.