Bollito Misto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 49g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bollito Misto, Mostek wołowy "bollito" z konserwą z pomidorów wiśniowych, oraz Frito Misto.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać duży garnek do duszenia na średnim ogniu. Wołowinę doprawić solą i pieprzem. Podsmaż wołowinę, brązowiej ją po obu stronach, około 5 minut na stronie. Ostrożnie dodać bulion i wystarczająco dużo wody, aby po prostu przykryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj cebulę, seler i liść laurowy. Doprowadzić płyn do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać marchew i ziemniaki i gotować, aż mięso będzie miękkie, o innej godzinie. Ostrożnie wyjmij mięso, połóż na desce do krojenia i przykryj folią. Odcedzić warzywa z wywaru. Odrzuć seler, cebulę i liść laurowy. Marchew i ziemniaki ułożyć na półmisku i przykryć folią, aby się ogrzały. Kontynuuj gotowanie wywar odsłonięty na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. W międzyczasie pokroić mięso na ziarno pod kątem. Mięso ułożyć razem z marchewką i ziemniakami na półmisku. Gdy wywar zmniejszy się, doprawić solą i pieprzem do smaku i przełożyć do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki