Bollito Misto

Bollito Misto
Bollito Misto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 49g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bollito Misto, Mostek wołowy "bollito" z konserwą z pomidorów wiśniowych, oraz Frito Misto.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać duży garnek do duszenia na średnim ogniu. Wołowinę doprawić solą i pieprzem. Podsmaż wołowinę, brązowiej ją po obu stronach, około 5 minut na stronie. Ostrożnie dodać bulion i wystarczająco dużo wody, aby po prostu przykryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj cebulę, seler i liść laurowy. Doprowadzić płyn do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać marchew i ziemniaki i gotować, aż mięso będzie miękkie, o innej godzinie. Ostrożnie wyjmij mięso, połóż na desce do krojenia i przykryj folią. Odcedzić warzywa z wywaru. Odrzuć seler, cebulę i liść laurowy. Marchew i ziemniaki ułożyć na półmisku i przykryć folią, aby się ogrzały. Kontynuuj gotowanie wywar odsłonięty na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. W międzyczasie pokroić mięso na ziarno pod kątem. Mięso ułożyć razem z marchewką i ziemniakami na półmisku. Gdy wywar zmniejszy się, doprawić solą i pieprzem do smaku i przełożyć do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Podawać Bollito Misto z sosem i miseczki z sosem Gorgonzola i Salsa Verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
GorgonzolaGorgonzola
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i połącz na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Podawać w przystawce.
8
W misce wymieszaj wszystkie składniki, aż się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Podawać w przystawce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia44
Magazyn