Boliwijski Pstrąg Nadziewany

Boliwijski Pstrąg Nadziewany
Boliwijski pstrąg nadziewany jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 55 porcjami. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Boliwijski Kurczak, Empanadas Boliwijski (Salteñas), oraz Pikantna Boliwijska kapusta i ziemniaki.

Instrukcje

1
Umieść metalowy stojak w dużej patelni wyłożonej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Umieść patelnię w piekarniku podczas podgrzewania piekarnika do 204°. tymczasem opłucz rybę; osusz ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać ser śmietankowy, szpinak, boczek, cebula, papryka i papryka chili, aż dobrze wymieszać. Łyżka śmietany ser mieszany równomiernie do jam rybnych, wypełniając każdą jamę około 1 szklanki śmietany ser. Delikatnie przycisnąć szczypce ryby do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rybę umyć równomiernie sosem, a następnie umieścić na gorącym stojaku w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wlać 1 szklankę wody na dno patelni. Spryskaj duży arkusz folii aluminiowej sprayem do gotowania; umieść, rozpylając stronę w dół, nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Piec 20 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Usuń folię; kontynuuj pieczenie ryby przez dodatkowe 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Każdy pstrąg pokroić na 4 kawałki, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia3
Magazyn