Boliwijski pstrąg nadziewany jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 55 porcjami. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Boliwijski Kurczak, Empanadas Boliwijski (Salteñas), oraz Pikantna Boliwijska kapusta i ziemniaki.
Instrukcje
1
Umieść metalowy stojak w dużej patelni wyłożonej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Umieść patelnię w piekarniku podczas podgrzewania piekarnika do 204°. tymczasem opłucz rybę; osusz ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać ser śmietankowy, szpinak, boczek, cebula, papryka i papryka chili, aż dobrze wymieszać. Łyżka śmietany ser mieszany równomiernie do jam rybnych, wypełniając każdą jamę około 1 szklanki śmietany ser. Delikatnie przycisnąć szczypce ryby do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni